Dit is wat Vermeulen ondernemers biedt! Een tank vol gemak

Ook voor machines, voer- en vaartuigen in de zakelijke markt kun je op onze tank vol plezier, vertrouwen, kwaliteit en betrokkenheid rekenen. Van truck tot tractor. Van binnenvaartschip tot telescoopkraan. En van auto tot aggregaat. Op onze Truckstop en met onze Oliehandel maken we tanken voor jouw onderneming zo makkelijk mogelijk. Waar je weg ook langs voert, we helpen je vertrouwd onderweg.

Dit is wat Vermeulen ondernemers biedt!

Adviesprijzen

Benieuwd naar de adviesprijzen voor onze brandstoffen? Wij houden alle mutaties overzichtelijk bij op onze website. Transparantie voorop. Login of meld je aan om de prijzen te bekijken.

Login Aanmelden
Tankstations - Oliehandel Vermeulen

Oliehandel

Het wagenpark van onze oliehandel bestaat uit drie modern uitgeruste tankwagens, met vaste chauffeurs. Daarmee verzorgen we als leverancier van de formule Esso of met producten van ons eigen label Vermeulen automatische bevoorrading en levering op afroep. We kunnen binnen enkele uren op jouw locatie zijn. Mobiele tank of tankinstallatie nodig? Ook dat maken we snel voor je in orde.

Welke olie heb ik nodig?

Zoek jouw Wolf olie Zoek jouw Mobil olie

Voor bedrijven met machine-, voer- of vaartuigparken

Voor garages en agrarische, logistieke, industriële, maritieme of grond-, weg- en waterbouwbedrijven waarborgen we dat de machines, voer- en/of vaartuigen van jouw onderneming nooit zonder brandstof, gas of smeermiddelen zitten.

Voor bedrijven met machine-, voer- of vaartuigparken

Voor tankstation-houders

We kunnen jou als tankstation-houder altijd beleveren met brandstof, gas of smeermiddelen van Esso of het Vermeulen-label. Kies je voor de producten van ons eigen merk? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je aan te sluiten bij onze sterke regionale formule. Inclusief branding in onze huisstijl!

Ons aanbod

 • Benzine E10 (Euro 95)
 • Benzine E5 (Super 98)
 • Diesel B7
 • Diesel B7 (Premium)
 • Diesel B0
 • Petroleum
 • Gasolie (rood)
 • LPG
Truckstop - Oliehandel Vermeulen

Truckstop

Onze locatie aan de Installatieweg in Kampen is helemaal ingericht voor vrachtwagens. Jouw chauffeurs vinden er een veilig en goed uitgeruste Truckstop met brede toegangen, extra hoge luifel en hogesnelheidspompen, inclusief AdBlue. Op een strategisch gelegen plek in de buurt van zowel hoofd- als snelwegen verloopt het tanken efficiënt en snel. En dat 24 uur per dag en zeven dagen per week.

Ons aanbod

 • Benzine E10 (Euro 95)
 • Diesel B7
 • LPG
 • HVO
 • AdBlue
Smeermiddelen - Oliehandel Vermeulen

Smeermiddelen

Of je nu motorolie, hydraulische olie of industriële olie zoekt. Bij Vermeulen hebben we jarenlange ervaring met smeermiddelen en een uitgebreid assortiment van Mobil en Wolf producten. Zo hebben we altijd het beste voor jou in huis.

Mobil
Wolf - The Vital Lubricant
Tankpas - Oliehandel Vermeulen

Tankpas/laadpas

Onze tankpas/laadpas helpt je als ondernemer met het veeleisende beheer van je wagenpark. We besparen je tijd, verlagen je kosten en verminderen je administratieve druk. Geen gedoe met losse bonnetjes meer, maar een maandelijkse verzamelfactuur. Én je bent verzekerd van BTW- aftrek. Zo kunnen jij en je medewerkers zich met andere belangrijke zaken bezighouden. Bovendien krijg je ook nog eens makkelijk toegang tot onze Smaak-, Was- en Servicestations. En kun je tanken op meer dan 500 locaties in Nederland.

Wasstations - Oliehandel Vermeulen

Wasstations

Word jij ook zo blij van een auto die blinkt als nieuw? Dan maken wij je graag gelukkig! In onze Wasstations laten we je bolide glanzen en daarmee jou stralen. Gemakkelijk? Blijf dan zitten in je auto terwijl de 36 meter lange volautomatische kettingwasbaan in IJsselmuiden haar werk doet. Snel? Kies dan voor onze automatische wasstraten aan in Elburg, Kampen of op Urk. Was je liever zelf? In IJsselmuiden, Kampen en op Urk wachten wasboxen op jouw auto. Met hoge kwaliteitsproducten en de juiste apparatuur laat Vermeulen jouw exterieur schitteren als nooit tevoren.

Naar wasstations
Contat opnemen met Oliehandel Vermeulen

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Vertrouwd onderweg is voor ons niet zomaar een onderschrift, maar een manier van werken. Wil jij ook altijd kunnen vertrouwen op de beste service, brandstoffen en smeermiddelen?

Ik kom graag in contact

Waarom kiezen voor Vermeulen?