Dit is hoe Vermeulen zich onderscheidt! Een tank vol vertrouwen

Ons maakt het niet uit waar je heen gaat, maar wel hoe je er komt. Daarom tank je naast brandstof ook vertrouwen bij ons. Omdat we ons dichtbij je huis onderscheiden met aandacht, ruimte en tijd voor jou en je auto. Wat je bestemming ook is, zo ga je met ons vertrouwd onderweg.

We leveren kwalitatieve producten - Oliehandel Vermeulen

We leveren kwalitatieve producten

Steeds bij hetzelfde station tanken, helpt om zorgvuldig met je auto om te gaan. Zo krijgt jouw motor niet steeds een andere brandstofsamenstelling te verwerken. Om jou dat vaste adres in de buurt te bieden, leveren we hoogwaardige brandstoffen. Die voorkomen dat je brandstoffilter of injectienaalden vervuild raken en zorgen voor minder wrijving in je motor, zodat je meer kilometers kunt rijden. Zo kun je vertrouwd onderweg.

We bieden complete beleving - Oliehandel Vermeulen

We bieden complete beleving

Simpel en snel tanken? Dan vind je op onze onbemande locaties wat je zoekt: in of net buiten de bebouwde kom veilig en schoon tanken, pinnen en weer op weg. Zelf ook even bijtanken? Op onze bemande stations bieden we je een complete beleving. Gun jezelf een koele frisdrank, warme cappuccino, gezond broodje, hartige of zoete snack in ons Smaakstation. Of combineer je tussenstop met een autowasbeurt in ons Wasstation. Zo wordt het vertrouwd onderweg.

We verzorgen uitgebreide service - Oliehandel Vermeulen

We verzorgen uitgebreide service

Een vriendelijke goedendag en persoonlijke aanpak. Bij Vermeulen vormen ze een vanzelfsprekendheid. Omdat we erin geloven dat wie goed doet, goed wordt ontmoet. Die klantvriendelijkheid trekken we door naar een uitgebreide service in de Servicestations op onze locaties. We vullen je banden, accu en gasfles, helpen je met veilige smeermiddelen en zorgen dat voor elke klus onze aanhangers voor het grijpen zijn. Zo maken we het vertrouwd onderweg

We voeren concurrerende prijzen - Oliehandel Vermeulen

We voeren
concurrerende prijzen

Nee, wij controleren niet iedere dag met prijsmeters de tarieven van alle tankstations in Nederland voor jou. Ons doel is namelijk niet om altijd maar de goedkoopste te zijn en daar allerlei trucs voor uit te halen. Die werkwijze zou leiden tot het sluiten van compromissen qua kwaliteit. En daar passen we voor. Wat we je wel beloven, zijn prijsconcurrerende tarieven. Eerlijk samengesteld met oog voor jouw portemonnee. Zo helpen we je vertrouwd onderweg.

Benieuwd welke service wij jou
kunnen bieden?