Volautomatische kettingwasbaan Kies voor gemak in IJsselmuiden

Lekker blijven zitten in je auto, terwijl een 36 meter lange volautomatische kettingwasbaan jouw auto laat blinken als nieuw? Voor dat gemak kies je aan de Manenbergring 1 in IJsselmuiden. Onze kettingwasbaan met faom wall is van zes wasprogramma’s voorzien. Van Wassen Basis tot Vermeulen VIP, bieden we opties voor polish, bodem en wax. Bovendien voeren onze medewerkers ter plaatse altijd een handmatige voorwas uit. Op ons overdekte stofzuigerplein kun je ook je interieur de aandacht geven die het verdient.

Download wasprogramma's Vind jouw locatie!

Extra voordeel en gemak met de Waspas

Met de Vermeulen Waspas laten we jou profiteren van extra voordeel en gemak rond het gebruik van de volautomatische kettingwasbaan aan de Manenbergring 1 in IJsselmuiden. Met deze prepaid waspas laad je makkelijk en snel geld op en je rekent er handig mee af. Bovendien ontvang je bij de aanvraag een welkomsttegoed van 5,- euro! De Vermeulen Waspas kun je zowel online aanvragen, registreren als opwaarderen.

Waspas aanvragen en registreren Waspas opwaarderen

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 08:00 uur – 18:00 uur.
Zondag: gesloten.

Volautomatisch je auto wassen in IJsselmuiden

Automatische roll-over wasstraten Kies voor snelheid in Kampen, Elburg en op Urk

Met onze automatische roll-over wasstraten kies je voor de snelste weg naar een schone auto. Even naar binnen om een wasticket met het juiste programma op te halen, je auto in de wasstraat rijden, wasticket in de automaat stoppen, het programma zijn werk laten doen, instappen en weer wegwezen. De keuze voor snelheid bieden we jou aan de Installatieweg 7a of Europa Allee 4 in Kampen, de Westwal 1 op Urk of de Havenkade 2 in Elburg. Met onze stofzuigerplekken, kun jij je auto ook hier schoon van binnen houden.

Europa allee: Download wasprogramma's
Haatland: Download wasprogramma's
Elburg: Download wasprogramma's
Urk: Download wasprogramma's
Vind jouw locatie!
Automatische wasstraten in Kampen, Elburg en op Urk

Wasboxen Kies voor zelf wassen in IJsselmuiden, Kampen, Elburg en op Urk

Was jij je auto liever met eigen handen? Ook dan bieden we jou dé oplossing. In onze wasboxen bepaal je helemaal zelf hoe lang jij je voertuig wast. Als doe-het-zelver verwelkomen we je graag aan de Manenbergring 1 in IJsselmuiden. Daar vind je in een van onze zes wasboxen ongetwijfeld je plekje. Zowel Aan Europa Allee 4 in Kampen als aan de Westwal 1 op Urk staat ook een wasbox tot jouw beschikking. Je auto uitzuigen, kan op al deze locaties ook.

Vind jouw locatie!
Zelf je auto wassen in IJsselmuiden, Kampen, Elburg en op Urk