Dit is wat Vermeulen particulieren biedt! Een tank vol kwaliteit

Met onze producten en diensten willen we je scala aan kwalitatieve mogelijkheden bieden. Van fossiele tot duurzame brandstof op onze tankstations. Van luxe koffie tot vers belegd broodje in onze Smaakstations. Van wasbox tot wasstraat in onze Wasstations. En van klaarstaande aanhanger tot gevulde gasfles in onze Servicestations. Wanneer je ook aankomt, we helpen je vertrouwd onderweg.

Vind jouw locatie!
Dit is wat Vermeulen particulieren biedt!

Tankstations

Wat je route ook is, in of net buiten de bebouwde kom staan we voor je klaar. Of je nou een functionele of pauzerende tanker bent, maakt niet uit. Met zowel onbemande als bemande tankstations bieden we je de keuze voor een snelle pitstop of relaxte tussenstop. De gemene deler op al onze locaties? Een hoogwaardig aanbod fossiele en duurzame brandstoffen.

Ons aanbod

  • Benzine E10 (Euro 95)
  • Benzine E5 (Supreme 98)
  • Diesel B7
  • Diesel B7 Supreme
  • Petroleum
  • CNG
  • LPG
  • HVO
  • AdBlue
Vind jouw locatie!
Tankstations - Oliehandel Vermeulen

Smaakstations

Onderweg genieten van een stevig ontbijt, lekker tussendoortje of heerlijke lunch? Combineer je tankmoment of sanitaire stop dan met een bezoek aan een van onze Smaakstations. Vers belegde broodjes, heerlijke bonenkoffie, dampende thee, fruitige sappen, gezonde smoothies en hartige en zoete traktaties; je vindt ze in onze koffie-, broodjes- en snackcorners. Waarbij onze samenwerking met ambachtelijke, lokale ondernemers onze Smaakstations uniek maakt.

Vind jouw locatie! Online broodjes bestellen
Smaakstations - Oliehandel Vermeulen

Servicestations

We bieden graag de helpende hand. En daarvoor is in onze Servicestations alle ruimte. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring geven we je graag advies over de juiste smeermiddelen, antivries of koelvloeistof voor jouw auto. Of we staan met raad en daad klaar als je banden lucht, je accu stroom of je gasfles gas voor de bbq nodig heeft. En voor welke klus je ook staat, met de huur van een van onze aanhangers maken we het je graag zo makkelijk mogelijk.


Vind jouw locatie!
Servicestations - Oliehandel Vermeulen

Wasstations

Word jij ook zo blij van een auto die blinkt als nieuw? Dan maken wij je graag gelukkig! In onze Wasstations laten we je bolide glanzen en daarmee jou stralen. Gemakkelijk? Blijf dan zitten in je auto terwijl de 36 meter lange volautomatische kettingwasbaan in IJsselmuiden haar werk doet. Snel? Kies dan voor onze automatische wasstraten aan in Elburg, Kampen of op Urk. Was je liever zelf? In IJsselmuiden, Kampen en op Urk wachten wasboxen op jouw auto. Met hoge kwaliteitsproducten en de juiste apparatuur laat Vermeulen jouw exterieur schitteren als nooit tevoren.

Naar wasstations
Wasstations - Oliehandel Vermeulen

Waarom kiezen voor Vermeulen?