Dit is wat Vermeulen drijft! Een tank vol waarden

Wie we zijn en waar we voor staan, komt tot uiting in onze kernwaarden. Die bepalen wat wel en niet bij Vermeulen past. Ze vormen de brandstof voor onze mensen en geven onze authentieke aanpak extra vermogen. Dus welke route je ook volgt, met ons kun je vertrouwd onderweg. Omdat we altijd vast blijven houden aan onze eigen koers.

Bij ons tank je plezier - Oliehandel Vermeulen

Bij ons tank je plezier

Wie lacht, voelt de energie stromen en zit net wat lekkerder in zijn of haar vel. Daarom willen we jou een smile bezorgen, elk bezoek opnieuw. Met producten, diensten en services, die jouw leven aangenamer maken. Zo wordt tanken een beleving die plezier geeft.

Bij ons tank je vertrouwen - Oliehandel Vermeulen

Bij ons tank je vertrouwen

We zijn een familiebedrijf, al meer dan een eeuw! En we gaan ervoor om dat nog honderd jaar te blijven. Met producten, diensten en services, die jouw vertrouwen niet beschamen. Zo houden we met eerlijke prijzen, integere mensen en betrouwbare hulp onze authentieke werkwijze al generaties lang overeind.

Bij ons tank je kwaliteit - Oliehandel Vermeulen

Bij ons tank je kwaliteit

De basis voor het plezier en het vertrouwen dat je bij ons tankt, leggen we met kwaliteit. We zijn ambitieus en gaan alleen voor het allerbeste. Met producten, diensten en services, die jouw rit zorgeloos laten verlopen. Zo creëren we tevredenheid onderweg.

Bij ons tank je betrokkenheid - Oliehandel Vermeulen

Bij ons tank je betrokkenheid

We tonen ons betrokken. Bij jou en de regio. Met producten, diensten en services, die persoonlijke aandacht als overeenkomst hebben. Door in onze Smaakstations de waren van ambachtelijke ondernemers uit de streek aan te bieden. En omdat we evenementen uit ons verzorgingsgebied een warm hart toedragen. Zo verbinden we onze onderneming met de lokale samenleving.

Benieuwd wat ons onderscheidt?

Benieuwd welke service wij jou
kunnen bieden?